industrial-automation

اتوماسیون صنعتی، استفاده از سیستم های کنترلی مانند رایانه ها یا روبات ها و فناوری های اطلاعاتی برای مدیریت فرآیند ها و ماشین آلات مختلف در یک صنعت برای جایگزینی انسان است. در واقع اتوماسیون یا همان هوشمندسازی صنعتی یک گام فراتر از مکانیزه کردن است.

افزایش کیفیت و انعطاف پذیزی در فرآیند تولید

قبلا هدف از اتوماسیون افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌های نیروی انسانی مثل هزینه دسمتزد‌ها و بیمه بود. با این حال امروزه تمرکز اتوماسیون بر افزایش کیفیت و انعطاف پذیری در فرآیند تولید است.

در صنعت خودروسازی، نصب پیستون به صورت دستی با ضریب خطای 1% تا 1.5% انجام می‌شود. در حالی که با استفاده از ماشین‌های خودکار این کار با ضریب خطای 0.00001% صورت می‌گیرد.



		

مزایای هوشمندسازی صنعتی

کاهش هزینه های عملیاتی:

اتوماسیون هزینه‌های بیمه درمانی، مرخصی با حقوق و تعطیلات مرتبط با نیرو‌های انسانی را حذف می‌کند. علاوه بر این دیگر نیازی به دادن پاداش و بیمه بازنشستگی کارمندان ندارید. از همه مهم تر، شاید هوشمندسازی در وهله اول هزینه زیادی داشته باشد ولی هزینه حقوق ماهانه را تا حد زیادی کاهش می‌دهد.

 

industrial-automation

افزایش بهره‌وری:

درست است که بسیاری از کارخانه ها صد‌ها کارگر را برای سه شیفت کاری استخدام می‌کنند تا کارخانه با تعطیل نشود و با حداکثر توانش کار کند ولی به هر حال کارخانه در روز های تعطیل بسته می‌شود. اتوماسیون به شما امکان داشتن یک کارخانه فعال در 24 ساعت شبانه روز، 7 روز هفته و 365 روز سال را می‌دهد و به اندازه قابل توجهی بهره‌وری شرکت شما را بالا می‌برد.

 

افزایش کیفیت:

هوشمندسازی محیط کارخانه، خطای انسانی را به شدت کاهش می دهد و از آن جایی که دستگاه های هوشمند مثل انسان دچار خستگی نمی شوند اختمال خروج محصول خراب از  کارخانه به شدت کاهش می یابد.

 

افزایش انعطاف پذیری:

استخدام یک کارگر جدید نیازمند آموزش است در حالی که دستگاه ها احتیاجی به آموزش ندارند و می توان آن ها را آن طور که می خواهیم برنامه ریزی کنیم.

 

industrial-automation

بالا بردن دقت اطلاعات:

جمع‌آوری خودکار داده ها و تحلیل آن ها به شما این امکان را می دهد که فرآیند تولید را بهبود ببخشید و تصمیم گیری های بهتری در راستای اهداف خود داشته باشید.

 

افزایش امنیت:

بدون شک اتوماسیون صنعتی ایمنی کارخانه و شرکت شما را بالاتر می برد.

مشکلات اتوماسیون صنعتی

هزینه و سرمایه‌گذاری اولیه برای تبدیل خط تولید انسانی به خط تولید هوشمند نسبتا زیاد است. همچنین آموزش کارکنان برای کار با این تجهیزات جدید هزینه بر است.

اما به دلیل مزایای زیاد و بازگشت سرمایه ای که هوشمندسازی دارد بسیاری از تولید کنندگان در همه جای دنیا به اتوماسیون روی آورده اند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *